walter benjamin konstverket i reproduktionsåldern Integritetspolicy

elevassistent lön 2017 trygg hansa hemförsäkring Lagring av personuppgifter på Fröken Fräken  - Integritetspolicy

ensam mamma söker 2014 evelinas killar Din personliga integritet är viktig för oss och du ska alltid kunna känna dig helt trygg och veta vad som händer och vad som registreras när du lämnar dina personuppgifter till oss.

All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas som en personuppgift. Hos oss behandlas dessa i enlighet med gällande lagstiftning och vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Integritetspolicyn gäller när vi, (Fröken Fräken Blommor AB, 556526-0285), tillhandahåller tjänster och produkter i anslutning till ditt köp. Vid serviceärenden och övrig kontakt med oss, samt vid besök på vår webbplats.

dubbel dubbel öppettider Personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter är Fröken Fräken Blommor AB, 556526-0285.
Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

tränare djurgården hockey 2015 sök till idol jury 2016 norge När behandlas dina uppgifter

rosa bandet bröstcancerfonden För att du ska kunna besöka vår webbplats, köpa våra varor eller tjänster, bevaka våra inkommande leveranser eller kontakta oss för support eller information måste vi samla in och behandla personuppgifter om dig.

smarteyes kungsgatan öppettider Vi samlar även in och uppdaterar dina adressuppgifter via tredje parts tjänster för adressuppdatering.

gjordes uppmärksam på Informationen som samlas in från dig vid köp, bokning och bevakning av varor krävs för att du ska kunna ingå avtal med oss och för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjudanden.

stängd gräns frankrike toshiba värmepump malmö
Varför behandlar vi uppgifter

jag älskar dig lång text  

  • För att kunna fullgöra våra avtal gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, utskickande av varor, fakturering och betalning, och tillhandahålla support.
  • För att kunna ge kundservice, besvara frågor, rätta felaktiga uppgifter
  • För att kunna hantera kundförhållandet och tillhandahålla våra tjänster
  • Ge dig relevant information och anpassade erbjudanden i nyhetsbrev samt på webben
  • Förbättra vårt kunderbjudande, till exempel utveckling av tjänster, produkter och funktioner
  • Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagar, distanshandelslagar, konsumentköplagar mm

trilux bottenfärg test  

mariestad öl pris systembolaget aeroport paris charles de gaulle arrivées Vad lagrar vi för uppgifter

chilisås istället för tomatpure De uppgifter som vi lagrar i vår databas är:

  • För och efternamn
  • Personnummer, Organisationsnummer
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Betalningsuppgifter
  • Kundnummer
  • IP adress och information om din användning av vår webbplats

wybielanie zębów lampą beyond polus opinie  

byta lägenhet göteborg varberg  

ordningsvakt utbildning skåne comprar pisco chileno en españa Rättsliga grunder & Lagringstider

gränsland svt serie  

irene huss den som vakar i mörkret För att kunna administrera och hantera våra köp, samt leverera våra ordrar sparar vi i kundregistret:

  • Namn, adress, personnummer, organisationsnummer, telefonnummer samt e-post
  • Geografisk information
  • IP-adress, enhetsinformation, logginformation

rimligt mäklararvode uppsala Rättslig grund till sparandet: Försäljningsvillkoren
Lagringstid: två år efter du senast köpte något

aktiv träning och massage  

sweet home 3d ikea möbel kostenlos  

kallast i världen 2017 För att kunna ge support och hantera eventuella reklamationer sparar vi i orderregistret

knäpper i ryggen gravid  

  • Namn, adress, telefonnummer samt e-post
  • Geografisk information
  • IP-adress, enhetsinformation,
  • Betalreferens
  • Köpta varor

heltäckande diskbänk 2200 Rättslig grund till sparandet: Konsumentköplagen, distanshandelslagen
Lagringstid: tre år efter du senast köpte något

tänkte inte ens på det förflutna stream  

vit pälsmössa dam
För att kunna försäkra oss om att lagkrav efterlevs, exempelvis bokföringslagen sparar vi i orderregistret

precisará ou precisara  

  • Namn, adress, telefonnummer samt e-post
  • Geografisk information
  • IP-adress, enhetsinformation,
  • Betalreferens
  • Köpta varor

lunch universeum göteborg Rättslig grund till sparandet: Bokföringslagen
Lagringstid: så länge vi är skyldiga att spara uppgifterna enligt gällande lag

hoppets stjärna haiti  

detaljhandel lön ob För att marknadsföra våra varor och tjänster genom epost sparar vi i kundregistret/nyhetsbrevsregistret

  • Namn, adress, telefonnummer samt e-post
  • Geografisk information

hur kollar man besökare på instagram Rättslig grund till sparandet: Intresseavvägning
Lagringstid: två år efter du senast köpte något

räcka tunga engelska  

vilka omfattas av lönerevision För att Du ska kunna bevaka när en vara kommer in i lager igen sparar vi i bevakningsregistret

  • e-post

blicka bara framåt Rättslig grund till sparandet: Intresseavvägning,
Lagringstid: tills varan inkommer i lager igen

glömt p piller gravid  

utgångsdatum pass japan För att Du ska kunna återfå en lämnad varukorg igen och enkelt utföra ett köp om du lämnat kassan sparar vi i preorderregistret

  • e-post
  • varor du lagt i varukorgen

att lära sig svenska på nätet Rättslig grund till sparandet: Intresseavvägning,
Lagringstid: 3 månader

pannkakor recept 1 person utan ägg   

stickad tröja till liten hund växla pengar forex arlanda Hur skyddas dina uppgifter

pris øresund brobizz När du lämnar dina personuppgifter till oss kan du vara säker på att:

  • Ingen obehörig tar del av dina personuppgifter
  • Vi inte lånar ut, hyr ut, leasar ut eller säljer några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner.
  • Vi har vidtagit de tekniska säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.

premiärministern i storbritannien  

kanonerna på navarone stream mcdonalds center syd öppettider Vem kan dina uppgifter lämnas ut till

hälsans hus umeå massage Vi kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part för att fullgöra vårt åtagande mot dig som kund, exempelvis till leverantörer av betaltjänster, lagerhanteringsföretag, fraktbolag och kommunikationstjänster.

blocket biljetter göteborg  

visstidsanställning uppsägning handels Vi kan även komma att lämna ut dina uppgifter till företag som tillhandahåller tjänster för adressuppdateringar för att säkerställa att vi har rätt adressuppgifter till dig

vertikalskärare gardena combisystem  

santa fe möbler september weather Personuppgifter kan vidare komma att lämnas ut av oss om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata våra rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.

lämna hund ensam lag  

framåtvänd bilbarnstol bäst i test 2014 östra gymnasiet umeå personal  

rasta värnamo öppettider bilolycka idag göteborg Dina rättigheter

pat benatar heartbreaker lyrics übersetzung Du har rätt att efter skriftligt undertecknad ansökan till oss få besked om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig och hur vi behandlar dessa- ett s.k registerutdrag

gulliga alla hjärtans dag kort  

raphaël varane sofifa Du har rätt att få rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

bokföringsbyrå mårten henriksson  

flyers bradio letra español Du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen

flyg till umeå från bromma  

körkortsfoto uppsala trafikverket Du har rätt till dataportabilitet. Det innebär en rätt att under vissa förutsättningar få ut och överföra dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format till en annan personuppgiftsansvarig

ökenråtta på engelska  

koka blomkål i micro Du har rätt att invända mot personuppgiftsbehandling som utförs med stöd av en intresseavvägning. Om du invänder mot sådan behandling kommer vi enbart att fortsätta behandlingen om det finns berättigade skäl till behandlingen som väger tyngre än dina intressen

läderremmar på metervara  

sömnproblem barn medicin Om du inte vill att vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring har du alltid rätt att invända mot sådan behandling. När har vi mottagit din invändning kommer vi att upphöra med att behandla personuppgifterna för sådant marknadsföringsändamål.

växeln skaraborgs sjukhus  

beslutsunderlag heter på engelska Vänd dig till nedanstående adress i sådana ärenden:

kräkningar och diarre gravid v 40 FRÖKEN FRÄKEN
Östermovägen 33
854 62 Sundsvall

blocket möbler västerås  

skaffa barn tätt några tips Du kan även maila till: [email protected]

vem äger bilen vägverket  

språkstörning skola örebro Du har även rätt att inge eventuella klagomål angående behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen. Datainspektionen är ansvarig för att övervaka tillämpningen av lagstiftningen, och den som anser att ett företag hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

föräldrar med barn med autism  

dekorationseld öppen spis starka magneter göteborg Ändring av integritetspolicyn

röjar ralf 2 release date Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för vår behandling av personuppgifter (exempelvis ändring av angivna ändamål eller kategorier av personuppgifter) eller uppdateringar som inte är avgörande betydelse för behandlingen men som kan vara av avgörande betydelse för dig, kommer du att få information på vår webbsida och via e-post (ifall du har angivet e-post) i god tid innan uppdateringarna börjar gälla. När vi tillgängliggör information om uppdateringar kommer vi även att förklara innebörden av uppdateringarna och hur de kan påverka dig.